Úvod
E-Shop
O Mně
Kontakt

Co jsou zelené potraviny


Zelené potraviny se stávají trendem třetího tisíciletí. Obsahují důležité živiny pro normální fungování všech pochodů v organismu, podporují sebeuzdravující schopnosti, jsou schopny optimalizovat tělesné funkce. Jejich účinek harmonizuje činnost všech orgánů a systémů našeho organismu. Minerály a stopové prvky jsou zde v optimálních poměrech a formách, které umí organismus dobře vstřebat a využít. Jejich doplňování v syntetické podobě není ideálním řešením. Sice v některých případech pomohou, ale jen omezeně, protože jejich vysoké dávky tělo většinou neumí přijmout a zpracovat. Ideální pro jejich doplnění je syrová rostlinná strava, zejména zelené potraviny. Mezi ně řadíme Mladý ječmen a Chlorelu pyrenoidosu. Jsou kvalitní „živou“ stravou, která na talíři většiny z nás chybí. Nejsou náhradou pestré stravy, ale jejím kvalitním doplňkem. Pečlivý výběr suroviny zajišťuje vysokou kvalitu produktu. Produkty jsou čistě přírodní, nelze je srovnat s žádnou umělou kombinací. Nenahrazují léky. Mají vlastnosti zeleniny.